Voorwaarden


VOORWAARDEN VOOR HET UITLENEN VAN MATERIAAL
Spelensportuitleen-nop is geen verhuurbedrijf! We houden dus het recht om zelf uit te kiezen aan wie we materiaal uitlenen en aan wie niet. Dit zullen we uitsluitend doen om misbruik van spelensportuitleen te voorkomen.

AANSPRAKELIJKHEID
Alle risico, zoals verlies, beschadiging, diefstal, onkundig gebruik en transport- schade zijn, vanaf het ogenblik dat de materialen het uitleenpunt van SVA verlaten, voor rekening van de lenende partij. Materialen worden voor eigen risico gebruikt. SVA kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor materiele of immateriele schade ontstaan door het gebruik van de geleende materialen.

DEFECT OF NIET AANWEZIG MATERIAAL
Spelensportuitleen-nop zal er alles aan doen om gereserveerd materiaal tijdig klaar en gereed te hebben. Zij kan er niet aansprakelijk voor gesteld worden als de materialen door een vorige huurder defect of te laat teruggebracht wordt. Wij zullen dan wel het mogelijke proberen om u verder te helpen.

RESERVEREN
De materialen kunnen via de mail of telefonisch worden gereserveerd. Degene die het eerste reserveert, wordt als eerste beoordeeld of deze de materialen kan lenen.

UITLEENVERGOEDING
De uitleenvergoeding wordt in rekening gebracht voor elke periode dat het materiaal geleend wordt. De bedragen moeten bij afgifte worden voldaan.

OPENINGSTIJDEN
De spelensportuitleen NOP is gevestigd aan de Pilotenweg 8A (achterzijde Tennishallen). Op maandag is deze geopend van 19.30 tot 20.30 uur en vrijdag is deze geopend van 09.30 tot 11.30 uur en anders op afspraak.

OPHALEN EN WEGBRENGEN
Het ophalen en wegbrengen dient met voldoende mensen te gebeuren om het materiaal op de juiste plaats te leggen. Ga er niet vanuit dat wij kunnen helpen met in- of uitladen.

DROOG EN SCHOON
De geleende materialen dienen droog en schoon teruggebracht te worden. Als de grote materialen niet droog zijn op de dag van terugbrengen, moet de lenende partij contact opnemen met de beheerder voor overleg.

SCHADE
Indien er schade is ontstaan aan de geleende materialen worden de reparatie- of vervangingskosten daarvan in rekening gebracht. Schade door normale slijtage, ter beoordeling van de beheerder, wordt niet in rekening gebracht.

NIET OPHALEN, TE LAAT TERUGBRENGEN
De geleende materialen hadden aan iemand anders verhuurd kunnen zijn. Als u de materialen reserveert en niet ophaalt kan spelensportuitleen-nop geen inkomsten uit de materialen halen. Als u de materialen niet ophaalt, wordt 25% van de afgesproken uitleenprijs aan administratiekosten en gederfde inkomsten in rekening gebracht. Als de materialen te laat teruggebracht worden, worden volledige verhuurdagen in rekening gebracht, vermeerderd met de eventuele gemaakte kosten voor de huurder na u, omdat deze de materialen niet kan gebruiken. spelensportuitleen-nop treedt voor de gemaakte kosten voor de huurder na u alleen op als bemiddelaar. U wordt direct door de volgende huurder aansprakelijk gesteld.

BEWAARDE GEGEVENS
De gegevens die u hier op internet invult, worden uitsluitend gebruikt voor intern gebruik. We willen graag weten waar onze spullen blijven. Daarna worden uw gegevens niet meer digitaal bewaard en staan alleen nog maar vermeld op de rekening.

spel- en sportuitleen NOP
Pilotenweg 8
Emmeloord
06-20921538